Over Ons

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over de Brazilian Wax Studio genaamd Art of Waxing

Wij zijn Lieke en Lesley, en als professioneel wax specialisten heten wij je dan ook van harte welkom. Graag geven we je wat meer achtergrondinformatie over wie wij zijn en de Wax Studio in Nieuwegein.

 

Lieke (eigenaar):

Na 3,5 jaar rond de wereld te hebben gereisd, heb ik besloten mijn hart te volgen en een Wax Studio te openen die gespecialiseerd is in Brazilian Waxing. Door mijn rustige uitstraling en gevoel voor perfectionisme, had ik sterk het idee dat ik in de Brazilian Wax industrie mijn ei kwijt zou kunnen.

Uiteraard heb ik daarvoor de benodigde papieren behaald bij een professionele academie in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

 

Lesley:

Ik ben van origine kapster, maar heb ook een passie gevonden in Brazilian waxing. Ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken en anderen in de watten te leggen.

Ik heb net zoals Lieke, op een professionele academie in Amsterdam mijn wax opleiding gevolgd en heb voor ruim een jaar ervaring opgedaan bij de grootste wax keten van Nederland.

 

Waar is het idee ontstaan om een Brazilian wax studio te openen? Brazilian waxing is een intieme behandeling en een terugkerend fenomeen. Het idee om een netwerk van vrouwen op te bouwen dat geïnteresseerd is in een mooi en gezond lichaam door middel van natuurlijke producten spreekt ons enorm aan. 

Ben jij ook geïnteresseerd? Dan komen wij graag met je in contact.

Lieke Goossens-Brazilian Wax Specialist-Nieuwegein
Lieke
Lesley