Over mij

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over de Brazilian Wax Studio genaamd Art of Waxing

Ik ben Lieke, en als professioneel wax specialist heet ik je dan ook van harte welkom. Graag geef ik je wat meer achtergrondinformatie over wie ik ben en de Wax Studio in Nieuwegein.

 

Na 3,5 jaar rond de wereld te hebben gereisd, heb ik besloten mijn hart te volgen en een Wax Studio te openen die gespecialiseerd is in Brazilian Waxing. Door mijn rustige uitstraling en gevoel voor perfectionisme, had ik sterk het idee dat ik in de Brazilian Wax industrie mijn ei kwijt zou kunnen.

Uiteraard heb ik daarvoor de benodigde papieren behaald bij een professionele academie in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

 

Waar is het idee ontstaan om een Brazilian wax studio te openen? Brazilian waxing is een intieme behandeling en een terugkerend fenomeen. Het idee om een netwerk van vrouwen op te bouwen dat geïnteresseerd is in een mooi en gezond lichaam door middel van natuurlijke producten spreekt mij enorm aan. 

Ben jij ook geïnteresseerd? Dan kom ik graag met je in contact.

Owner of Art of Waxing
Lieke (eigenaresse)

Locatie

Art of Waxing is gevestigd in het hartje van Nieuwegein, aan de rand van het winkelcentrum Cityplaza.

De studio is gelegen op de begane grond in het pand van Zoomers naast Orthodontie Praktijk Nieuwegein. De ingang kijkt uit op de Zuidstedeweg en St. Anthonius Ziekenhuis. De achterkant van het pand heeft zicht op de Theater parkeergarage.

Parkeren:
Parkeergarage Theater (€2,60 per uur)
Parkeergarage Stadhuis (€2,60 per uur)

Adres:
Zoomstede 13K
3431 HK Nieuwegein

Waar kan je Art of Waxing vinden?

Galerij